Politic

Umaniștii anunță candidații pentru trei localități din Teleorman

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) mută rapid pe scena politică din Teleorman și, în plină luptă dintre PSD și PNL pentru primăriile din județ, lansează nume grele pentru locale.

După desemnarea lui Alexandru Ionescu pentru a deschide lista de consilieri locali în Alexandria, Liviu Neagu reîntregește echipa din 2012, când formula Stelică Tălpigă și Viorica Siteavu a făcut diferența, și anunță candidații pentru trei localități teleormănene.

“Pentru Primăria Bogdana, Viorica Siteavu își propune, în stilul caracteristic, energic și ferm, să dea un suflu nou administrației locale, și, având în vedere notorietatea de care se bucură, are șanse reale pentru a-și pune în practică proiectele. Cunoscută pentru curajul, ambiția și perseverența de care dă dovadă, candidata umaniștilor va fi o voce puternică și pe plan județean.

La Ciuperceni, PPU (social-liberal) spulberă PMP și preia organizația locală, în frunte cu Paraschiv Camelia, care pleacă în lupta pentru primărie cu prima șansă. Experiența acesteia și echipa de consilieri care îi este alături, pot tranșa lucrurile în favoarea umaniștilor.

Lenuța Manea, un nume cu greutate în comuna Lița, completează nominalizările Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru locale. Dezamăgită de modul în care celelalte partide înțeleg să facă politică, aceasta își propune să arate că o femeie puternică poate schimba destinul unei localități”, a declarat președintele umaniștilor teleormăneni.

Adevăratele surprize, după cum afirmă Liviu Neagu, președintele filialei Teleorman și secretarul general la nivel național al PPU (social-liberal), vor fi la consiliul județean, unde vor fi lansate nume dragi teleormănenilor.

Ambițiile umaniștilor în Teleorman, de a se clasa pe locul trei după PSD și PNL, sunt mari, dar justificate prin modul în care se manifestă aceștia în ultima perioadă, dar și prin pasivitatea sau chiar incoerența celorlalți competitori politici care speră la depășirea pragului de 5%.

One Comment

 1. Cititor

  Dragi politicieni,
  Dacă vreți să faceți mai mult decât cei vechi, noi, alegătorii anonimi ai patriei, cărora ne cereți voturile, am vrea să auzim de la voi, un slogan sau o deviză mobilizatoare care să arate dorința reformatorilor tineri, de a depăși mizeria ultimilor 30 de ani.
  Am vrea să vedem că voi, politicienii tineri și școliți ai nației, propuneți soluții novatoare și rapide de absorbție a fondurilor europene.
  50% dintre teleormăneni mai cred în dreptate socială, deși nu le ajung banii până la sfârșitul lunii, nu au apă caldă curentă, au WC în fundul curții, nu-și permit să le cumpere copiilor, săptămânal, o ciocolată, au mașină în rate, dar nu au șoselele .
  Teleormanenii nu pot nega utopia cu care au fost iremediabil seduși.
  Au fost hrăniți cu iluzii bogate de cei mai cinici confrați din județ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.