Social

Ultima săptămână de cursuri înaintea vacanţei de primăvară

Monica DUMITRESCU

Preşcolarii şi elevii din învăţământul preuniversitar mai au doar o săptămână de cursuri, chiar dacă vacanţa de primăvară începe abia peste două săptămâni. Potrivit structurii anului şcolar 2014-2015, săptămâna 6-10 aprilie este dedicată activităţilor extracuriculare şi extraşcolare în cadrul programului “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, având un orar specific.

Astfel, cursurile se vor încheia vineri, 3 aprilie. Pentru perioada 6-10 aprilie fiecare unitate de învăţământ a întocmit un program propriu. Instituţiile de cultură şi administraţiile publice din judeţ au venit în sprijinul unităţilor de învăţământ, organizând o serie de manifestări la care au invitat elevii şi preşcolarii. Biblioteca Judeţeană “Marin Preda”, precum şi celelalte biblioteci publice din judeţ, municipale, orăşeneşti sau comunale, Muzeul Judeţean Teleorman, Primăria Alexandria vor avea porţile deschise în această perioadă pentru preşcolari şi elevii din toate ciclurile de învăţământ.

Vacanţa de primăvară începe pe 11 aprilie şi va avea doar o săptămână. Cursurile vor fi reluate pe 20 aprilie. Aceasta este ultima vacanţă din acest an şcolar. Pentru majoritatea elevilor anul şcolar 2014-2015 se încheie pe 19 iunie, excepţie făcând elevii din anii terminali de gimnaziu şi liceu pentru care cursurile se vor încheia mai devreme, în vederea pregătirii pentru examenele naţionale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.