Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Uite Orban, nu e Orban…

Anunţat cu surle şi trâmbiţe la conferinţa în care liberalii din judeţ şi-au prezentat candidaţii la alegerile de pe 5 noiembrie, preşedintele PNL Ludovic Orban nu a mai ajuns la Alexandria, preferând să meargă direct la
Cervenia, împreună cu Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL, iar Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, a ţinut conferinţa de presă împreună cu candidaţii pentru cele trei localităţi în care se vor organiza scrutinuri parțiale.
Referitor la motivele din cauza cărora Ludovic Orban nu a fost prezent la conferinţa de presă de la sediul partidului, Eugen Pîrvulescu a precizat că a apărut ceva “pe ultima sută de metri”, în timp ce Cristi Barbu a spus că “au fost unele probleme la partid care l-au ţinut la Bucureşti pe Ludovic Orban”.

2 Comments

  1. fane says:

    Frumos titlu dar capacitatea si creativitatea autorului lasa de dorit.Parca scrie telegrame ,ci nu articole de presa.Mai cititi si voi cate o carte……sau incercati mai intai o compunere despre toamana

  2. --- says:

    “Labarismul’ in TR a murit datorit unor gunoiae si cretinoizi ca Marin Sphagalmajanu, Danootu Poopinkoorescu, Ilie Bulan (analfabet), Sandu ILISEXU (boshorogul obsedat sexual si sphagar), Pitulice Zurinel-“Perfectul Linga, analfabet”, Koolua (amantul lui Monika-Demonika-sholdoveanca adoosa de pupica de la Agricultura din Buzeeuu propulsata in I.S.J., )Lucicoota ALEXE-Pomperul ajuns derector si care a devalizat Spitalul Caritas!Asa ca nea Partzulescu ia mai marsh acasa (apropos, la cati 45 de ani luash bacul????)!!!!

Leave a Comment

*

code