Trofeul “Teleorman Pop Fest” a fost câştigat de o buzoiancă

Cea de-a 49-a ediție a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Teleorman Pop Fest” a ajuns la final, iar anul acesta marele premiu a fost câştigat de Diana Mihalaşcu, o elevă în vârstă de 16 ani, din Buzău.

Premiul I a fost câştigat de Ioana Gherhina, o studentă în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti, Premiul al II-lea a mers la Ioana Teodora Savu, în vârstă de 16 ani, tot din Bucureşti, în timp ce Premiul al III-lea a fost câştigat de Ana Maria Roşu, în vârstă de 22 de ani, din Neamţ.

Totodată, premiul Centrului Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman a fost acordat Catincăi Popa, în vârstă de 16 ani, din Bucureşti, iar teleormăneanul Cezar Gună a câştigat Premiul de popularitate.

Juriul Festivalului “Teleorman Pop Fest” a fost alcătuit din specialiști în domeniul muzical, respectiv Titus Andrei – om de radio, comentator, critic de specialitate, Dan Dimitriu – compozitor, orchestrator, Viorel Gavrilă – compozitor, dirijor, Luminița Anghel – interpret de muzică uşoară și Mihai Pocorschi – compozitor.

Laureaţii concursului au primit premii constând în bani : Trofeul “Teleorman Pop Fest” – 4.000 lei; premiul I – 2.500 lei; premiul II – 2.000 lei; premii III – 1.500 lei; premiul de popularitate – 1.000 lei; premiul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman – 600 lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code