Eveniment

Trofeul “Pe deal la Teleormănel“ a plecat la Suceava

Tineri interpreţi de muzică populară din 16 județe ale ţării și Republica Moldova au intrat în competiţia pentru obţinerea premiilor puse la bătaie de organizatori în cadrul ediţiei a XLIX-a a Festivalului Naţional “Pe deal la Teleormănel”, organizată la Alexandria în perioada 18-20 septembrie 2018.

Cel mai râvnit premiu, trofeul “Pe deal la Teleormănel” a fost obţinut de Florin Traian Costan, în vârstă de 30 ani, inginer, din județul Suceava.

Premiul I a revenit Mariei Luiza Turcu, 15 ani, din județul Dolj, premiul al doilea și Premiul Radio România –Stelian Păun, 30 ani, student, județul Giurgiu, iar premiul al treilea a revenit lui Ionut Didi Cojocariu, 24 ani, județul Suceava.

Pe podiumul ediţiei din acest an a celui mai longeviv festival naţional de muzică populară românească a urcat şi un teleormănean; este vorba despre Florin Pieleanu, 18 ani, Teleorman, care a câştigat inimile publicului şi a obţinut premiul de popularitate.

A mai fost acordate și Premiul CJCPCT Teleorman, care a fost obținut de Polacek Yasmine Alexandra, în vârstă de 17 ani, din județul Gorj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.