Eveniment

Trofeul “Ghiocelul de aur” a plecat anul acesta la Mioveni – Trei teleormăneni, pe podiumul Festivalului “Primăvara în Teleorman”

gadeaMonica DUMITRESCU

Trei din cele şase premii acordate în cadrul celei de-a 46-a ediţii a Festivalului Naţional de muzică uşoară românească “Primăvara în Teleorman” au revenit teleormănenilor.

Alexăndreanul Cezar Gună, de 18 ani, a cucerit inimile publicului şi a obţinut premiul de popularitate şi Premiul Sprint Music Production. Tot un alexăndrean, Octavian Broşteanu, la numai 15 ani, a impresionat juriul, care i-a acordat premiul al II-lea. Premiul “In memoriam Şerban Georgescu” a fost acordat tot unei teleormănence, Giana Pană, de 19 ani, din Piatra.

Cel mai râvnit premiu al concursului, Trofeul “Ghiocelul de Aur” a fost câştigat anul acesta de Ion Moise Bădulescu, un tânăr de 17 ani, din Mioveni.

Premiul I a fost acordat Irinei Ionescu, de 17 ani, din Bucureşti, iar premiul al III-lea Adrianei Gavrilă, de 21 de ani, din Călăraşi.

La ediţia din acest an, pe scena au urcat 16 concurenţi, patru dintre aceştia fiind din Teleorman. Concursul este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.