Trenuri anulate pe mai multe rute din Teleorman

Trenurile circulă în condiții de iarnă, iar în prima jumătate a zilei de luni, 26 februarie 2018, nu erau linii închise sau trenuri blocate, porivit CFR Călători.

Totodată, pentru evitarea unor situații nedorite și pentru eliberarea liniilor în vederea intervențiilor cu plugurile de zăpadă, pe anumite rute se reduce numărul de trenuri. La nivelul judeţului Teleorman, vizate sunt rutele: Alexandria – Zimnicea, Zimnicea – Alexandria, Zimnicea – Roşiori Nord, Roşiori Nord – Turnu Măgurele, Turnu Măgurele – Roşiori Nord, Roşiori Nord – Alexandria, traficul de călători urmând să fie preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate.

CFR Călători informează că în contextul temperaturilor foarte scăzute și a avertizărilor meteo de vreme rea trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat măsuri suplimentare: asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă; suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc); pregătirea suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

Leave a Comment

*

code