Eveniment

Trei teleormăneni, reţinuţi pentru proxenetism – Una dintre persoane, practicantă a celei mai vechi meserii, îşi scotea şi sora, minoră, la “produs”

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a trei inculpaţi, respectiv N. Gheorghe., Dorina S. şi Nina I.S., pentru proxenetism, precum şi a doi complici, respectiv Paul R.P. şi Dragoş A.R.

Astfel, procurorii au reţinut în rechizitoriul întocmit în acest caz că N. Gheorghe împreună cu Dorina S., ajutaţi de complicii Paul R.P. şi Dragoş A.R., în perioada 3 februarie – 2 aprilie 2015, au intermediat legătura între Nina I.S. şi sora acesteia minoră, Roxana S.S., pe de o parte, şi diverse persoane, pe de altă parte, cu care acestea au întreţinut relaţii sexuale în schimbul unor foloase patrimoniale. Ba mai mult, primii doi le-au pus la dispoziţie celor două surori locuinţă în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei.

În ceea ce o priveşte pe Nina I.S., aceasta, pe lângă faptul că practica prostituţia, era şi proxeneta sorei sale, minoră. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în rechizitoriul întocmit, au reţinut că în perioada 12.02 – 02.04. 2015, inculpata a intermediat legătura dintre sora sa minoră, parte vătămată, şi diverse persoane cu care minora a întreţinut relaţii sexuale, contracost.

Activităţile de urmărire penală s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, precum şi cu suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.