Eveniment

Trei noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Trei noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore. Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, până vineri, 26 iunie, 158 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în județ.

În schimb, tot până vineri, 26 iunie, la nivel național au fost confirmate 25.697 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 18.181 au fost declarate vindecate și externate.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 1.579 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La nivelul județului Teleorman, numărul deceselor provocate de infecția cu noul coronavirus a ajuns la 11, până în prezent, conform datelor oficiale.

La nivel național, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 1.121 de  persoane, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pe de altă parte,  73.992 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, mai arată sursa citată.

La nivelul județului Teleorman, potrivit celei mai recente informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în carantină instituționalizată erau, joi după-amiază, șapte persoane, în timp ce numărul celor izolate la domiciliu ajunsese la 1.319.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.