Eveniment

Trei arme și peste 140 de cartușe, depistate la percheziţii

Trei arme și peste 140 de cartușe au fost depistate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., în urma a 5 percheziții efectuate la domiciliile unor persoane bănuite că deţin ilegal arme şi muniţii.

La data de 5 august a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., au efectuat cinci percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.P.J. Teleorman și polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, județul Giurgiu.

În urma percheziţiilor au fost depistate 3 arme neletale de tir sportiv de calibru 5,5 mm, 140 de bucăţi de proitectile tip Diabolo, calibrul 5,5 mm. și două cartuşe letale cu glonțși alice, toate deținute în mod ilegal.

Armele și munițiile au fost ridicate în vederea confiscării și efectuării constatărilor tehnico-științifice balistice.

Au fost conduse la audieri trei persoane, cercetările fiind continuate de poliţiştii D.A.E.S.P.-I.G.P.R. pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.