Eveniment

Trei accidente rutiere ușoare în Turnu Măgurele, Vârtoape și Bujoru în ultimele 24 de ore

Marți, 26 iulie 2021, polițiștii teleormăneni au intervenit la peste 100 de evenimente, dintre care 80 au fost sesizate pe numărul de apel de urgență 112. De asemenea, în urma activităților preventive desfășurate de politiști, aceștia au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală este de 38.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei accidente rutiere ușoare, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Unul a avut loc în municipiul Turnu Măgurele, iar celalalte două în comunele Vârtoape și Bujoru.

Mai mult, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, au retras și un certificat de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele “privind circulație pe drumurile publice”.

Prin urmare, polițiștii din Teleorman atenționează cetățenii asupra “necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.