Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat va fi discutată într-o nouă şedinţă a Comisiei de Dialog Social

Transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat va fi discutat într-o nouă şedinţă a Comisiei de Dialog Social, programată să aibă loc luni, 30 octombrie, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, de această dată fiind aşteptat şi un reprezentant al Ministerului Consultării Publice şi Dialogului Social.

De asemenea, pe ordinea de zi a întâlnirii mai este trecută şi modificarea Legii nr. 62/201, pentru deblocarea negocierii şi încheierii contractelor colective de muncă la toate nivelurile.

Aceleaşi aspecte au mai fost dezbătute în ultima şedinţă a Comisiei de Dialog Social de marţi, 26 septembrie, la care au luat parte reprezentanţii Blocului Naţional Sindical, Confederaţiei Naţionale Sindicale “Cartel Alfa”, Confederaţiei Sindicatelor Democratice din România şi Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România, aceştia informând autorităţile de la nivel de judeţ despre principalele revendicări pe care le au. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code