Sport

Tratative şi discuţii – Cu cine merge mai departe FCM Alexandria?

În ultimele zile, tot mai multă lume vorbeşte despre iminenta posibilitate ca FCM Alexandria să fie total “rebranduit”, prin aducerea în conducerea clubului a unor foşti fotbalişti de performanţă. Numele antrenorului Vali Badea s-a auzit de acum două săptămâni, însă mai nou s-a vehiculat inclusiv numele lui Sorin Paraschiv, în conducerea clubului. Aceste speculaţii au fost alimentate de un scurt interviu acordat de Vali Badea în ziarul Fanatik, prin care s-a confirmat, într-un fel, venirea lui pe banca FCM-ului. Iată declaraţia dată de Vali Badea în Fanatik.ro: “Da, este adevărat, am avut o discuţie cu primarul, în care mi-a cerut un proiect de promovare pentru Liga a III-a. Sincer, şi eu îmi doresc să încep cariera de antrenor, plus şi pe Sorin Paraschiv mi-aş dori să îl iau cu mine, el mă poate ajuta mult cu jucători şi este şi un profesionist desăvîrşit”.

Ziarul respectiv, care nu mai este nici pe departe ce era altădată în presa sportivă românească, (se pare că) a luat şi un punct de vedere al lui Sorin Paraschiv, cel pe care “l-au şi numit” în postură de conducător la clubul din Alexandria. “Fotbalul din judeţul Teleorman a fost la un nivel foarte scăzut în ultimii ani, iar lumea doreşte să vadă după mult timp echipa Alexandriei în ligile superioare! Am auzit de acest proiect, pe care primăria vrea să-l ducă la un nivel mult mai înalt decît este acum, iar omul potrivit pentru acest lucru este Vali Badea, de care sînt sigur că va face o treabă excelentă. Bineînţeles, eu îi voi fi alături şi îl voi ajuta, pentru că şi eu am început fotbalul la Alexandria şi ştiu că oamenilor le este dor de fotbal”, a spus Sorin Paraschiv pentru Fanatik.ro.

Nu comentăm mai mult acum, însă vom reveni asupra acestui subiect.

B. Pană

2 Comments

  1. Fratele meu alb (sau negru?!?), Voicila nu mai are de mai bine de un an treaba cu fotbalul din Alexandria (si nici cei doi baieti ai sai). Altii s-au ocupat si s-a vazut cum!
    Dar nici zvonurile care circula acum, daca se vor materializa, desi doresc sa faca treaba foarte buna, nu cred ca va avea succes!

  2. un frate de credinta

    PCAT CA UN ORAS RESEDINTA DE JUDET SA NU AIBA ECHIPA DE FOTBAL IN PRIMELE 3 DIVIZII.
    Daca stam si gandim bine ce sa ceri unei conduceri de oras care urmareste numai interese ale apropiatilor sai.
    Atat timp cat un analfabet ca Voicila conduce interesele fotbalului alexandrean,atat timp cat un Fane Tabacitu se price la fotbal la ce rezultate sa te astepti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.