Eveniment

Trafic de influenţă contra 100 de euro/persoană la Zimnicea

La data de 11.05.2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a emis rechizitoriul, dispunând trimiterea în judecată a inculpatului T.C.M. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență, faptă prev. şi ped. de art. 291, alin. 1 C.pen cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman cu privire la faptul că numitul T.C.M., angajat în funcția de agent de poliție al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (S.C.C.O.) Teleorman, pretinde și primește sume de bani de la diverse persoane pentru a le facilita eliberarea cu celeritate a cărților de identitate.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză, ca urmare a actelor de cercetare efectuate de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)- Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit faptul că inculpatul T.C.M., a pretins și primit, prin intermediari, câte 100 de euro de la două persoane, pentru ca prin relațiile sale la funcționarii din cadrul B.J.A.B.D.E.P. Teleorman și S.P.C.L.E.P. Zimnicea să asigure executarea și înmânarea cărților de identitate ale respectivilor la termenul ori în condițiile dorite de aceștia.

Astfel, în schimbul sumelor de bani primite, agentul de poliție T.C.M. a uzat de notorietatea sa de fost angajat în cadrul S.P.C.L.E.P. Zimnicea, în raport de foștii colegi, precum și de relațiile cu funcționarii din cadrul B.J.A.B.D.E.P. Teleorman, pentru a facilita executarea și înmânarea documentelor de identitate.

Pe parcursul cercetărilor s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii, Direcţia Judeţeană de Informaţii Teleorman.

3 Comments

 1. Asta da coruptie, 200 de Euro…
  S-a pus in funtiune timp de un an, un mecanism, pentru aceasta suma „enorma”.
  Boilor, sa va fie rusine!!!
  Am zis.

 2. Asta da coruptie, 200 de euro…
  S-a pus in funtiune un mecanism pentru aceasta suma astronomica.
  Boilor, sa va fie rusine.
  Am zis.

 3. Nea Alecu

  Asta da coruptie, 200 de euro…
  S-a pus in functiune un mecanism pentru aceasta suma „enorma”.
  Boilor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.