Politic

Toți politicienii știu, numai președintele PDL nu știe că 7 primari i-au trecut la PSD

Se discută tot mai insistent, în mai toate cercurile politice din județ, că mai mulți primari de la PDL au trecut, de fapt, la PSD, câțiva dintre ei beneficiid și de unele surse financiare pentru diverse lucrări edilitare. Este vora, de fapt, de 7 primari PDL care au renunțat efectiv la a mai fi PDL, trecând fără regrete sau mustrări de conștiință la PSD.

Ei sunt știuți de toată lumea, numai de președintele PDL Teleorman, Teodor Nițulescu nu știe, dumnealui declarând că are în obiectiv să ia 10 primari de la PSD şi 5 de la PNL. Acum, nu știm dacă în rândul acestora sunt și cei 7 primari ai PDL, pe care probabil dumnealui și-a propus să-i recupereze… Cei 7 primari sunt: Alexandru Moise – primarul de la Stejarul, comuna de baștină și fieful lui Nițulescu, Aurelian Grigore – de la Beuca, Paul Măceacă – de la Didești, George Cernea – de la Gălăteni, Stan Briceag – de la Răsmirești, Ioana Măgeranu – de la Ștorobăneasa şi Nicolae Sîna – de la Viișoara. Se pare că aveți destul de lucru, domnule președinte Nițulescu pentru a vă reîntregi organizația… (Gh.P.)

One Comment

  1. Oana Caramizaru

    Zunt o prapadita de zalariata la matale la COMIXT!!!mai poone-ne ji nou kheva in pluz la salariu ka ie greu za spal vecele petru 400Ron lunar!Vam moltomi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.