Social

Topirea zăpezilor creează probleme la Peretu

Comuna Peretu este din nou în pericol de inundaţii după ce temperaturile ridicate din ultimele zile au dus la topirea zăpezii. Potrivit prefectului judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, în localitatea Peretu sunt unele acumulări de apă, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ISU pentru a constata problemele apărute şi pentru a remedia situaţia.

Referitor la cauza acumulării de apă, în cazul comunei Peretu sistemul de scurgere nu este unul foarte bine pus la punct. Astfel, fiecare ploaie mai serioasă sau topire a zăpezii creează probleme. Scurgerile de pe versanţi inundă de fiecare dată drumul comunal ce face legătura dintre Peretu şi Troianu şi, totodată, gospodăriile situate de o parte şi de alta a acestuia.

„La Peretu este o problema cu scurgerea apei de pe versanţi şi sistemul de evacuare. Acolo apar astfel de probleme”, a mai spus Carmen Daniela Dan, referitor la cauzele apariţiei acumulării de apă. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Aceasta stire care o face Carmen Daniela Dan se face de cate ori problema apare la Peretu! O stire legata de luarea unor masuri sa anuleze aceasta stire care se face de ani de zile nu poate sa dea Carmen Daniela Dan?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.