Politic

Titirişcă se vrea primar

Opoziţia din Consiliul Local al Municipiului Alexandria se vrea una vocală, acesta fiind, de altfel, modul în care poate lua iniţiativă, votul din plenul şedinţelor neputând influenţa decisiv hotărârile luate de consilierii locali.

În acest sens, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi, 3 martie, consilierii locali PNL Florin Titirişcă şi Dan Popescu au ridicat probleme pe care, în urma unei acţiuni a viceprimarului Ionuţ Neaşcu, şi anume aceea de a nu mai putea lua cuvântul în plenul şedinţelor Consiliului Local al municipiului Alexandria, nu le-ar mai fi putut pune în atenţia electoratului. Astfel, de la procesele în derulare pe care le are Primăria Alexandria cu diverse entităţi, până la investiţii pe care vocalul liberal le consideră cel puţin neinspirate, au fost puse în atenţia opiniei publice. De altfel, consilierul PNL Florin Titirişcă a pus şi problema „studiilor de fezabilitate care nu sunt duse la îndeplinire”, dar care creează o gaură semnificativă în bugetul local. „Mai este puţin şi se va sfârşi administraţia condusă de PSD şi vor plăti politic, pentru că eu nici nu-mi doresc să plătească altfel”, a mai spus Florin Titirişcă. Şi, ca o continuare a declaraţiei, liberalul a precizat că îşi doreşte să candideze la Primăria Alexandria la alegerile locale din 2016 şi, mai mult, că şi-l doreşte ca adversar pe nimeni altul decât actualul primar Victor Drăguşin.

Prezent la conferinţă, colegul său de partid, liberalul Dan Popescu, a ţinut să demonstreze nelegitimitatea iniţiativei social-democratului Neacşu, respectiv aceea „de a reduce la tăcere opoziţia din Consiliul Local”, aducând în sprijinul său articole din Regulamentul de desfăşurare a şedinţelor Consiliului Local. „În doi ani şi jumătate de funcţionare a actualului Consiliu Local, s-a încercat abia acum o punere pe tapet a acestei probleme, pentru care nu există nicio prevedere în regulament”, a menţionat consilierul PNL Dan Popescu. (Violeta Mocanu)

9 Comments

 1. Acest domn nu are habar cu ce se mananca administratia publica, dar pluseaza cu experienta de bisnitar, reusind sa creeze balci in fiecare sedinta de consiliu si fiindu-i imposibil sa aduca o propunere, o solutie, o idee…iar comentariile si discutiile sale sunt departe de subiect, sau de realitatile juridice.

 2. ochidulci

  Va veni Titi la Primarie cand orasul se va numi Cronos! Ce mi-e Titi, ce mi-e Lalite! Stati cuminti!!

 3. Stati linistiti psd-istilor lingai! Titi are de 10 ori mai multa inteligenta decat voi toti la un loc. Are afacerea lui care merge unsa…, voi?… Iar Dragusin?…Fiscuci?…bani din contracte cu statul! Aplaudaci, asta sunteti. Daca voi considerati ca va trece de consiliul (comunist) vreun proiect inaintat de el, sunteti retardati… Nu ca nu ati fi! :)))) FORTZA TITI!!! Tot pe ei! Nu-i lasa!

 4. Who the fuck is Titirișcă?

 5. Whoo the fuck is titirisca?

 6. Oare de cand este domnul Titirisca consilier local , cate proiecte concrete a propus dansul ? Tot timpul vad la TV si citesc in presa ca Titirisca urla , face , drege , ca nimeni nu e bun in afara de el dar de cate ori a venit dansul cu o solutie concreta la problemele existente?de cate ori a facut dansul ceva in folosul comunitatii ?

 7. bisnitaru'

  La Cronos întâi vin banii si pe urma se face sf-ul si pt-ul! Titirisca ar tb sa se mai informeze inainte sa deschida gura. Prea vb mult si aiurea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.