Sport

Tir-Trăgătorii alexăndreni vizează alte medalii

În această perioadă, în Bucureşti are loc Cupa României la tir, competiţie care şi-a desfăşurat deja probele de puşcă, în cadrul cărora s-u evidenţiat şi cele două sportive din Alexandria, Roxana Manole (locul 1) şi Carla Pantelie (locul 3).

În privinţa întrecerilor de pistol, acestea vor debuta de vineri, 6 septembrie, când vor intra în concurs juniorii, după care vor participa seniorii, la nivelul Cupei României. Pentru această competiţie, antrenorul de la CST Alexandria, Magdalena Dudeanu, va deplasa un lot din şapte sportivi, aceştia urmând să fie repartizaţi pe două categorii de juniori (juniori I, respectiv juniori II), în funcţie de nivelul în care vor concura la “naţionale”.

Pentru antrenorul Magdalena Dudeanu, prezenţa la Cupa României reprezintă o ultimă verificare înaintea campionatului, iar sportivii îşi pot face o evaluare cât mai exactă a nivelului de pregătire la acest moment. “Participăm la Cupa României cu şapte sportivi, sperăm să obţinem rezultate bune, dar important este să ne pregătimcât mai bine pentru naţionalele care vor fi la sfârşitul lunii septembrie”, a spus antrenorul Magdalena Dudeanu.

Tot la concursul de tir, Cupa României, din week-end, clubul CST Alexandria va fi reprezentat şi la nivel de senioare, iar una din participante va fi chiar Magdalena Dudeanu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.