Sport

Tir talere – Cinci medalii pentru trăgătorii de la CST Alexandria

Zilele trecute s-au desfăşurat în Bucureşti Campionatele naţionale de tir talere, competiţie la care au participat cei mai buni sportivi din ţară, la toate categoriile de vârstă. Între participanţi s-au regăsit şi trei trăgătoare de la CST Alexandria, secţia de profil, care au avut no evoluţie meritorie şi în final au obţinut un număr de cinci medalii naţionale!

Primele sportive care au intrat în concurs au fost junioarele, care şi-au epuizat competiţia week-endul trecut. Antrenorul alexăndrean Emanuel Panduru a avut în concurs două sportive, pe surorile Carla şi Larisa Pantelie, trăgătoare care au concurat la nivelul categoriei junioare I. În urma desfăşurării probei de skeet, alexăndrencele aveau să urce pe podiumul de premiere, cu rezultate destul de bune. Carla Pantelie, cea mai valoroasă tânără trăgătoare de talere din ţară, a obţinut medalia de aur, clasându-se pe prima poziţie, iar Larisa Pantelie a încheiat concursul pe locul 3.

Au urmat întrecerile de skeet senioare, în care s-au prezentat la individual două alexăndrence, Carla Pantelie şi Roxana Manole. A fost un concurs interesant, în care echilibrul s-a menţinut până la final, iar cele două sportive de la CST Alexandria au reuşit să urce pe podium, ocupând locurile 2 (Carla Pantelie) şi 3 (Roxana Manole). Pe lângă aceste rezultate, alexăndrencele au concurat şi în proba de echipe (s-a alăturat Larisa Pantelie) au obţinut cea mai bună cifră din concurs şi au câştigat titlul naţional la această secţiune.

“Din punctul meu de vedere, să obţinem cinci medalii naţionale, din care una de aur la individual, una de aur la senioare pe echipe, şi alte trei medalii la individual, sunt rezultate foarte bune. Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care s-au prezentat, mai ales că la aceste Naţionale au fost o serie de ghinioane care ne-au făcut să ne descurajăm”, a punctat antrenorul sportivelor, Emanuel Panduru.

Rezultatele obţinute de sportivele de la CST Alexandria la Campionatele naţionale de talere de zilele trecute au fost:

– Carla Pantelie, locul 1 individual, junioare I;

– Carla Pantelie, locul 2 individual, senioare;

– Roxana Manole, locul 3 individual, senioare;

– Larisa Pantelie, locul 3 individual, junioare I;

– echipa CST Alexandria (Roxana Manole, Carla Pantelie, Larisa Pantelie), locul 1.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.