Sport

Tir talere – Carla Pantelie a confirmat şi la nivel de senioare

În ultima perioadă, federaţia română de tir a programat ultimele etape din cadrul campionatului naţional de tir talere, competiţie care îşi va încheia sezonul odată cu disputarea etapei finale a ediţiei 2014. Între participantele la competiţia de skeet, senioare, s-a regăsit şi sportiva Carla Pantelie, legitimată la CST Alexandria, care s-a evidenţiat prin prestaţiile ei, deşi concurenţa a fost una foarte dificilă. În etapa a 5-a, Carla Pantelie, sportivă care este încă la vârsta junioarelor şi este pregătită de Emanuel Panduru, s-a clasat e un onorabil loc 3, însă avea să dea lovitura în ultima etapă a campionatului regulat; ea s-a clasat pe prima poziţie a concursului, depăşind sportive consacrate, precum Lucia Mihalache (participantă la Olimpiadă, locul 5), Marina Cărbunaru (locul 3) sau Roxana Manole (locul 2)! entru secţia de tir talere a CST Alexandria este un motiv de mândrie rezultatul obţinut de tânăra trăgătoare de talere, iar antrenorul Panduru chiar a ţinut să o felicite pe sportiva sa. “Ce să zic, un rezultat surprinzător, eu mă bucur pentru Carla, că a confirmat că poate face pasul la senioare în anii următori, dar arată că are calităţi şi aici chiar se munceşte”, a ţinut să declare antrenorul Emanuel Panduru.

Rezultatele obţinute de Carla Pantelie la ultimele etape de campionat naţional la nivel de senioare, talere skeet, au fost:

– locul 3, etapa a 5-a;

– locul 1, etapa a 6-a.

După încheierea etapelor de calificare pentru finalele naţionale, Carla Pantelie va participa la faza finală a campionatelor naţionale, atât la nivel de junioare I, cât şi la senioare; de asemenea, în campionatul junioarelor mari va concura şi Larisa Pantelie. Competiţiile respective se vor desfăşura în perioada 25-30 august a.c.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.