Sport

Tir cu arcul – Patru medalii pentru arcaşii de la Atac Roşiori

În data de 14 februarie, în Sala Polivalentă din Bucureşti a avut loc Campionatul Naţional de tir cu arcul, competiţie rezervată copiilor, juniori 3, juniori 2. Între participanţi s-au regăsit şi cinci sportivi teleormăneni, arcaşi legitimaţi la CS Atac Roşiorii de Vede, unde se preg[tesc sub comanda antrenorului Liviu Nanu. După desfăşurarea probelor de concurs, sportivii roşioreni au reuşit să aducă pentru clubul Atac patru medalii, din care două de argint şi două de bronz. Astfel, în competiţia naţională rezervată copiilor, tânărul arcaş Mario Ciofalcă (elev la Şcoala gimnazială Mihai Eminescu Roşiori) a obţinut medalia de argint în proba individuală, în timp ce sportiva Bianca Popa (elevă în aceeaşi şcoală roşioreană) s-a clasat pe locul 3 la fete, copii. De asemenea, unul din sportivii deja consacraţi ai clubului, Mihail Stoian (elev la Şcoala Gimnazială Zaharia Stancu) s-a clasat pe locul 2 şi a obţinut a şaptea medalie din carieră pe plan naţional (argint la juniori II), în timp ce echipa mixtă de copii (M. Ciofalcă / B. Popa) s-a clasat pe locul 3.

Pe lângă cei trei sportivi medaliaţi, care au adunat patru medalii, clubul Atac Roşiorii de Vede a avut în concurs alţi doi sportivi, Antonia Sava (Şcoala Mihai Eminescu) şi Florentin Băţăgui (Şcoala Zaharia Stancu), care au avut evoluţii apreciate de antrenorul lor.

Prin rezultatele obţinute la aceste Naţionale, clubul Atac şi-a completat performanţele reuşite în debutul de an 2015, în care se speră şi la alte performanţe pe plan naţional.

B.Pană

2 Comments

  1. adevarul adevarat :D

    Io zic sa cercetati mai indeaproape. De fapt, „marile realizari” ale lui Nanu sunt participarea la furturile si delapidarile din federatia de tir cu arcul, iar medaliile obtinute de copiii „antrenati” de el (chiar asa, stiati ca Nanu nu stie sa traga cu arcul ?) sunt la categorii unde au participat singuri. Cand concurezi de unul singur, sau cu alti doi la categorie, cum dreaq sa nu iei si tu o medalie ceva ? :)))))))))) Batagui, „care a avut o evolutie apreciata de antrenorul lui” :P, s-a clasat pe locul 12 din… 12 ! :)))))))))

  2. adevarul de rosiori

    Sa ne spuna Liviu Nanu si despre realizarile pe care le are si la Css Rosiori unde ocupa functia de director! Iar la sectia de baschet unde este titular si este platit de la bugetul statului, de ce nu participa in niciun campionat? Sa intelegem ca activitatea la clubul privat ii consuma tot timpul dar si toate energiile?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.