Sport

Tir cu arcul – Două medalii pentru trăgătorii cu arcul din Roşiorii de Vede

Recent, la Bacău au avut loc Campionatele Naţionale de tir cu arcul indoor, eveniment la care au participat un număr considerabil de concurenţi, între care au fost prezenţi şi câţiva teleormăneni. Sportivii legitimaţi la clubul Atac Roşiorii de Vede, unde sunt coordonaţi de antrenorul Liviu Nanu, au reuşit câteva evoluţii foarte bune, în final obţinând două medalii, din care una de de aur şi una de bronz.

Cel mai important rezultat l-a reuşit trăgătorul Mihail Stoian, sportiv care a reuşit să câştige concursul juniorilor III, obţinând medalia de aur la proba “arc olimpic”. Trăgătorul roşiorean este, totodată, primul component al clubului Atac care obţine un titlu naţional la secţiunea “arc olimpic”, după cum a precizat antrenorul Liviu Nanu, iar evoluţiile de până acum l-au inclus în lotul naţional al României la nivelul cadeţilor (o altă premieră pentru clubul roşiorean)!

Celălalt rezultat notabil pentru Atac Roşiorii de Vede a fost obţinut de Ana Maria Agape, sportivă care s-a clasat pe locul 3 în competiţia de copii, însă evoluţia ei a fost una apreciată de antrenorul său.

“Aceste rezultate arată că sportivii noştri sunt pe un drum ascendent, deşi nu avem condiţiile altor cluburi din ţară, reuşim să ne facem  simţită prezenţa pe podiumuri, iar eu spun că suntem pe un drum ascendent”, a mai punctat antrenorul/preşedinte al CS Atac Roşiorii de Vede, Liviu Nanu.

Să mai menţionăm faptul că, în urmă cu trei săptămâni au avut loc Campionatele naţionale de tir cu arcul indoor pentru seniori, iar sportivul roşiorean Bogdan Bîzu (legitimat la CS Atac) a obţinut locul 3 şi medalia de bronz.

B. Pană

One Comment

  1. ce ne poate spune domnul nanu despre sectia de baschet de la clubul sportiv scolar rosiori unde dansul este titular si care nu participa in nicio competitie? oare activitatea in clubul privat al dumnealui ii rapeste si timpul pentru care este platit de ministerul educatiei?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.