Eveniment

Tinerii social-democraţi au împărţit flori şi mărţişoare alexăndrencelor pe 1 Martie

Carmen Dumitrescu

Pentru că au simţit nevoia să-şi exprime aprecierea faţă de reprezentantele sexului frumos, tinerii social democraţi alexăndreni s-au mobilizat pe data de 1 martie şi, începând cu orele dimineţii, au împărţit mărţişoare şi flori.  Astfel, aproximativ 20 de tineri din Organizaţia municipală a TSD Alexandria au ieşit, începând cu orele 9.00 pe centrul municipiului, plecând de la sediul partidului şi ajungând în zona pieţei centrale, împărţind flori şi mărţişoare tuturor femeilor pe care le-au întâlnit.

Acest gest a devenit o obişnuinţă pentru tinerii social-democraţi, care, an de an, procedează în acelaşi mod. Reprezentantele sexului frumos au fost încântate de gestul tinerilor, multe dintre ele recunoscând că le place faptul că, în fiecare an, viitorii politicieni social democraţi le demonstrează respectul şi preţuirea.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Alexandria a TSD, Ionuţ Neacşu, a declarat că e important ca tinerii să le demonstreze în fiecare an doamnelor şi domnişoarelor cât de importante sunt: “Cred că era o acţiune necesară, în contextul în care avem două zile din luna martie în care putem să le arătăm doamnelor şi domnişoarelor cât de mult înseamnă ele pentru noi. Am oferit un mărţişor şi o floare în semn de preţuire şi respect, dar şi ca simbol al renaşterii, pentru că ne dorim ca femeile din viaţa noastră – mame, soţii, fiice, iubite – să ştie că vom face tot posibilul pentru ca ele să aibă o viaţă mai bună şi că luptăm pentru ca asta să se întâmple, prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie”.

Se pare că acţiunile dedicate femeilor vor continua, pentru că pe 8 martie, tinerii social-democraţi vor monta un cort la fântâna arteziană din centrul oraşului şi vor împărţi diplome şi flori tuturor femeilor care vor trece prin zonă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.