Tinerii liberali au adus “Caravana Tricolorul” în Alexandria

Timp de două ore (14.00 – 16.00), în cursul zilei de marți, 25 septembrie 2018, centrul pietonal al municipiului Alexandria a fost “acoperit” de tricolor, în cadrul acțiunii Tineretului Național Liberal, “Caravana Tricolorul”.

Potrivit calendarului, tricolorul purtat de tinerii liberali a ajuns marți și în județul Teleorman, unde tinerii din Organizația Județeană, alături de președintele filialei, senatorul Eugen Pîrvulescu, au desfășurat o acțiune pe centrul pietonal al municipiului Alexandria.

Astfel, membrii TNL Teleorman, alături de președintele Pîrvulescu, cărora li s-au alăturat președintele PNL Alexandria, Mihai Murar, dar și alți membri ai PNL Teleorman, au defilat, purtând tricolorul pe umeri pe strada Libertății din municipiul Alexandria, pe tronsonul cuprins între străzile Ion Creangă și București, cu un popas de 30 de minute în fața Casei de Cultură. Acțiunea este organizată cu ocazia Centenarului Marii Uniri, a debutat în data de 18 septembrie, la Mehedinți, urmând ca tinerii liberali să parcurgă toate județele țării, pentru a se încheia pe 25 noiembrie, la Alba Iulia. Cu ocazia Zilei Naționale, 1 Decembrie, tricolorul, care măsoară 50 de metri, va fi depus la sediul TNL din București.

“Partidul Național Liberal a decis să sărbătorească evenimentul Centenarului, printr-o serie de manifestări, atât la nivel local, cât și central. Tricolorul a ajuns și în județul Teleorman, unde a fost purtat pe umeri de tinerii noștri, de noi toți, iar Imnul Național al României a răsunat în tot municipiul Alexandria. Pentru mine a fost un moment unic. Consider că este momentul să lăsăm răfuielile politice și să acordăm importanța cuvenită ISTORIEI, cel puțin acum, în Anul Centenarului”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.

2 Comments

  1. alin says:

    Slavii lui Drgnea astia sunt liberalii.L-ati auzit pe Pirvulescu sa zica ceva de Teldrum ,belina etc ?Tace si isi i-a tainul

  2. Dan says:

    Daca ati defilat cu tricolorul gata .Praf ii faceti pe psd isti in alegeri.pe mine m-ati convins, va votez

Leave a Comment

*

code