Eveniment

Tineri băuţi şi recalcitranţi sancţionaţi de poliţiştii alexăndreni – unul dintre ei conducea o maşină ce nu-i aparţinea

ancu2La data de 12 iunie 2015, ora 01.46, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat un tânăr din Alexandria, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Alexandru Ghica, din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul Bogdan Cremenaru a fost depistat cu o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-i prelevate şi două probe biologice de sânge. De altfel, acesta s-a ales cu dosar penal şi pentru luarea unui bun din posesia unei persoane fără consimţământul acesteia, respectiv maşina pe care o conducea nu îi aparţinea.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient, un alt tânăr, Valentin Ancu, a simţit nevoia să refuleze la vederea poliţiştilor şi a început să facă scandal. Constatând atitutinea recalcitrantă a tânărului, care la rândul său consumase alcool, poliţiştii l-au condus la sediul poliţiei unde i-au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.