Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tichetele sociale de Crăciun pot fi solicitate începând de luni, 6 noiembrie

Alexăndrenii cu venituri mici pot solicita, şi anul acesta, începând de luni, 6 noiembrie, şi până vineri, 24 noiembrie, tichetele sociale pe care Primăria Alexandria le acordă cu ocazia celor mai importante sărbători creştine.

Pot solicita ajutorul oferit de municipalitate cu ocazia Crăciunului pensionarii, persoanele singure sau familiile al căror venit net pe membru de familie este de cel mult 500 de lei lunar, decizia de a veni în sprijinul familiilor nevoiaşe în preajma sărbătorilor de iarnă fiind luată prin Hotărâre a Consiliului Local la începutul anului 2012.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, acordarea tichetelor sociale se face pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de mai multe documnete astfel: copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii din familie, acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toţi membrii familiei, respectiv adeverinte de salariu cu venitul, net cupoane de pensii, alocaţii de stat, indemnizaţii (şomaj, handicap, creştere copil, plasament etc.), adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri, alte acte doveditoare după caz.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se pot procura de la registratură – sediul Primăriei municipiului Alexandria şi se vor depune la sediul Direcţiei pentru Asistenţă Socială Alexandria, mai informază Primăria Alexandria

Tichetele au aceeaşi valoare ca în anii trecuţi, respectiv 50 de lei, şi pot fi folosite de beneficiari numai pentru cumpărarea de alimente sau produse alimentare specifice Crăciunului, din magazinele partenere. (Violeta Mocanu)

6 Comments

 1. dumitrescu says:

  50 lei inseamna 10 euro.In ce tara se mai da 10 euro pentru Craciun, mai Victoras. Te numesti primar intr-o tara UE? sau m….ue.. Reveniti-va la minte mai baieti, ca lumea nu mai e prosta ca in anii 90.Desapezirea cu Nae Tatu costa de 10 ori mai mult decat ajutoarele.

 2. oana says:

  Nu exista opozitie in Teleorman, ci numai securisti imputiti care s-au inflitraIt in toate partidele si fac jocuri de glezne. huoooooooo..analfabetilor..

 3. ovidiu says:

  Tare de tot asta cu tichetele,cat o sa mai suportam prostia prostilor? o sa imbatrinim cu idiotia pensionarilor.

 4. ADINA says:

  Nu ar fi mai bine sa munceasca pe banii astia?Platim taxe si impozite ca sa se imbete toti handicapatii de craciun? Cred ca raman la fel de prosti si a doua zi…hai sa facem economie la buget si poate mai asfaltam un pod in 11 luni.

 5. jan says:

  Asa castiga primarul Alexandriei cu ,,opium,, pentru prosti.Nu votez nici de-al drakului cu PSD.

 6. ion says:

  Asta e MITA ELECTORALA DE LA DRAGUSIN.De ce sa dea din banii contribuabililor care trudesc pe 10 mil in Alexandria, tichete pentru pensionari sa petreaca carciunul? au viitor nu-i asa? la cimitir nu poate sa le plateasca un avans?

Leave a Comment

*

code