Politic

Teodor Niţulescu: “Voi lua 10 primari de la PSD şi 5 de la PNL”

Întrebat, în urma şedinţei de BPJ, de marţi seara, târziu, dacă s-a discutat ceva spectaculos la respectiva întâlnire, preşedintele PDL Telorman, Teodor Niţulescu, a răspuns textual: “Nu neapărat ceva spectaculos, dar sigur interesant şi interesat DA, respectiv, o anume strategie a mea de a lua 10 primari de la PSD şi 5 primari de la PNL şi nici vorbă de plecări la PMP”.

– Şi totuşi, este greu de crezut că sunt primari care ar vrea să vină acum la PDL. De fapt, ce le puteţi oferi dumneavoastră?

“Păi, PSD-ul şi PNL-ul ce le oferă acum sau ce le-au oferit pînă acum? Guvernul Ponta pe care l-au votat, ce le-a dat? Nimic. Noi, şi când erau ei în opoziţie şi noi la guvernare, tot le-am dat mai mult decât au luat ei acum când sunt la guvernare”.

– Aşa aţi mai spus şi rândul trecut şi pe urmă, la locale, n-a mai venit nici un primar, din cei care erau anunţati…

“A fost o altă conjuctură atunci. Acum este alta şi cei care vin, vin că au încredere în mine. Când vom încheia discuţiile cu cei care au intrat în negocieri cu noi, vă vom anunţa care sunt cei 10 primari de la PSD şi cei 5 de la PNL, care se vor înscrie în PDL. O să mai vorbim  pe tema asta…”. (Gh.P.)

4 Comments

  1. Tudoreleee,ai pacalit prea multa lume care te-a ajutat cand ai avut nevoie de ei!Numai da declaratii tampite sa-si aduca aminte toti cei care i-ai pacalit, de toate necazurile! Daca ai totusi o strategie ceea ce nu cred ca la tine mai tine, taci naibi din gura si nu mai agita spiritele,mai ales ca locul tau este langa mentorul tau care acum este la a doua condamnare.Tu te-ai trezit la timp si ai sarit in barca lui Basescu ca sa scapi dar nu uita ca asta mai are vreo noua luni si isi va pierde privilegiul de a mai fi deasupra legii, (acum este imun)!Tare curios sunt sa vad ce veti face astea care ati vaslit in aceeasi barca, manati numai de interese personale!?

  2. Aveti dreptate in ceea ce ginditi HA,HA?Ati facut numai bine HA HA????, dar reporterul trebuia sa va intrebe despre ce se vorbeste in tirgul de cereale in ziua vineri presiunea pe care o faceti asupra membrilor de partid sa mearga simbata la miting ,,daca nu mergeti vedeti voi cind venim la putere,,

  3. Oana Caramizaru

    Mai bine ne-ai da salariile la timp la COMIXT!Fomeie gravida sa spal scari 8 ore pe zi pentru 450 Ron e frumos mai pacaliciule?

  4. Domnule Nitulescu, tu esti persoana care ai contribuit la distrugerea Spitalului din Rosiori. Tu ai fàcut parte din gasca care timp de patru ani ati distrus romània. Poti sà imi spui si mie cum s a manifestat scàderea de cumpàrare in buzunarele portocaliilor. Nitulescule, fii sigur cà actualul Guvern nu minte si nu taie salarii. Voi ati fost un guvern criminal pentru romàni, atentind la viata noastrà prin amputarea pensiilor si salariilor. Ati fost si sunteti un partid schrbit de Romàni. Ati consumat inclusiv si lesurile de pe malul riurilor. O sà vine PSD si PN-listi la tine cind va zbura porcul lui Dragnea pe deasupra casei tale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.