Politic

Teodor Niţulescu îşi face echipa – Alegeri în PDL Teleorman

nitulescu1Ioan DUMITRESCU

Marţi, 26 noiembrie a.c., la Alexandria, au loc alegeri pentru structurile de conducere ale Organizaţiei Partidului Democrat Liberal Teleorman. La evenimentul respectiv sunt aşteptaţi Vasile Blaga, preşedintele partidului, Andreea Paul şi Liviu Negoiţă.

Pentru funcţia de preşedinte s-a înscris doar Teodor Niţulescu, actualul preşedinte interimar, drept pentru care acesta va fi cu certitudine ales; rămâne de văzut însă câte voturi se vor opune, sau câţi dintre democrat-liberali se vor abţine de la votare.

În schimb, pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene s-au înscris în luptă patru democrat-liberali, respectiv Claudiu Crăcea, Constantin Berechet, Florin Titirişcă şi Florenţiu Tănase. Pentru singurul post de secretar general al partidului s-au înscris Costel Barbu, dar şi Constantin Berechet; acesta, dacă nu va prinde un post de prim-vicepreşedinte, îşi încearcă norocul petru funcţia de secretar. Tot mâine vor fi aleşi şi cei 10 vicepreşedinţi şi cei 9 secretari executivi, de remarcat că pentru toate posturile respective s-au înscris mai mulţi doritori de conducere, decât câte locuri sunt disponibile.

One Comment

  1. Sa inteleg ca d-lui Trifan nu i-a acceptat Blaga cererea de a candidala la o functie de conducere la Filiala judeteana a partidului? Nu prea apare nominalizat printre cei aparuti in acest articol!? Mie imi pare nespus de rau,asteptaam sa fiu contrazis si sa-l vad cum ar fi scos el judetul din mocirla asta? Pacat,mare pacat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.