Sport

Tenis juvenil – Ranya Aida Sobh face parte din lotul naţional pentru copii sub 12 ani!

Tenisul reprezintă cea mai mare pasiune pentru alexăndreanca Ranya Aida Sobh, sportivă legitimată la CSA Steaua Bucureşti. Rezultatele acestei sportive de excepţie, aflată la început de carieră, au atras atenţia inclusiv la nivel de federaţie, iar evoluţia Ranyei la turneul de selecţie pentru sportivii născuţi în 2002-2004 a fost una deosebită, ea clasându-se pe locul 2 în concurs. “Pentru mine a fost cel mai important concurs din această toamnă şi mă bucur că am reuşit să-l depăşesc cu bine”, a spus Ranya despre această selecţie care îi dă dreptul să participe la cea mai importantă competiţie de tenis pentru copii sub 12 ani, “Winter Cups”.

Alexăndreanca Ranya Aida Sobh (care va împlini 11 ani pe 27 noiembrie) este pregătită de tatăl ei, Ahmad Sobh, după un program stabilit de la nivelul federaţiei; acesta a lăsat de înţeles că o eventuală trecere a Ranyei către un club din Alexandria nu ar fi exclusă, însă ar trebui să existe interes în acest sens. “Pot spune cu certitudine că Ranya nu este legată în nici un fel, nici contractual, nici obligaţional, de clubul Steaua, noi ne plătim tot, inclusiv pregătire, materiale de lucru, participare în concursuri. Deci oricând putem reprezenta un club din Alexandria, dacă vom ajunge la un acord în acest sens”, a spus doctorul Ahmad Sobh. Acesta a ţinut totodată să mulţumească tuturor celor care au sprijinit pregătirea Ranyei, în mod deosebit conducerii Şcolii “Ştefan cel Mare” din Alexandria, care a acceptat un  preţ modic pentru folosirea sălii de sport.

Rezultatele obţinute de alexăndreanca Ranya Sobh la “Selecţia Naţională de Toamnă – 11 ani”, au fost:

– Ranya Sobh – Sofia Nicolae 6-1, 6-1;

– Raluca Tudorache – Ranya Sobh 6-2, 6-1.

Clasament final fete: 1. Raluca Tudorache, 2. Ranya Sobh, 3. Alexandra Iordache. Antrenor federal Cătălina Cristea.

În urma desfăşurării acestei acţiuni de selecţie, s-au stabilit sportivii participanţi la turneele de obiectiv ale FR Tenis pentru categoria de vârstă 12 ani pe anul 2014; iar competiţia principală este Cupa europeană de iarnă “Winter Cupa” 2014.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.