Social

TELVERDE pus la dispoziție de ISJ Teleorman

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman pune la dispoziția elevilor, cadrelor didactice și părinților numărul TELVERDE 0800 816 247, pe toata durata stării de urgență, unde vor fi oferite informații actualizate referitor la întreaga activitate din sistemul de învățământ de la nivelul județului.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, linia TELVERDE funcționează de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 -14.00.

Cursurile nu vor mai fi reluate, fizic, în anul școlar în curs, anunțul fiind făcut, luni, de președintele Klaus Iohannis. Elevii se vor întoace în bănci de-abia la toamnă, în următorul an școlar. Până pe data de 12 iunie, când se termină anul școlar în curs, vor continua formele de învățământ la distanță.

În ceea ce privește anii terminali, respectiv clasa a VIII a, clasa a XII a, dar și clasele terminale din învățământul profesional, președintele a precizat că, începând cu data de 2 iunie, elevii se vor putea întoarce la școală, până pe data de 12 iunie, pentru a-și pregăti examenele, însă în această situație vor fi cel mult 10 elevi într-o clasă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.