Teleormănenii s-au obişnuit cu căldura/ Sub avertizare de cod portocaliu, activitatea Serviciului de Ambulanţă a fost una normală

Judeţul Teleorman s-a aflat sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu de Caniculă în intervalul 4 august – 6 august, când s-au atins maxime termice de 36 până la 39 de grade, iar disconfortul termic a fost deosebit de accentuat.

Cu toate acestea, teleormănenii dau semne că s-au obişnuit cu temperaturile foarte ridicate, astfel că activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţa Teleorman nu a fost una mai intensă decât în zilele obişnuite.

“Sâmbătă (n.r. 5 augusut 2017) au fost înregistrate 150 de urgenţe, la 120 intervenind Serviciul de Ambulanţă Teleorman. Astăzi (n.r. duminică, 6 august), până la orele prânzului, au fost înregistrate 40 de solicitări. Nu se poate spune că activitatea SAJ Teleorman a fost influenţată de avertizarea meteorologică de cod portocaliu, numărul solicitărilor din aceste zile fiind asemănător cu cel din zilele cu temperarturi normale. Nu avem înregistrate cazuri deosebite care să aibă legătură directă cu temperatura ridicată înregistrată în aceste zile”, a declarat Cristian Popescu, directorul SAJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code