Eveniment

Teleormăneanca Giana Pană, câştigătoarea trofeului “Flori de Mai”

trofeulMonica DUMITRESCU

La sfârşitul lunii mai s-a desfăşurat la Calăraşi, Festivalul – Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare “Flori de Mai”. Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman a fost reprezentat la acest concurs de tânara solistă Giana Pană, din localitatea Piatra.Giana Panăa câştigat în ultimii ani mai multe premii la concursuri de gen, cel mai recent fiind premiul al treilea la ediţia 2014 a Festivalului Naţional “Ghiocelul de Aur” desfăşurat în luna mai la Alexandria. La festivalul de la Călăraşi, Giana Pană a obţinut trofeul “Flori de Mai”, juriul considerând-o ca fiind cea mai talentată şi cea mai bine pregătită dintre concurenţi.

Juriul festivalului a fost format din două comisii: juriul de la loja centrală, în următoarea componenţă: Francesco Napoli – preşedinte onorific, prof. Sorin Danciu – preşedinte juriu, Pepe – director coordonator şi membrii Bodo, Cleopatra Stratan, Pavel Stratan şi Mihai Trăistariu; juriul de la scenă, care a fost alcătuit din: Keo – preşedinte juriu şi membrii Nicole Cherry, Matteo, Skizzo Skillz, Marian Ionescu şi Cristi Enache.

Având o veche tradiţie pe plan naţional în descoperirea tinerilor interpreti, festivalul “Flori de mai” se desfăşoară anual în aer liber, în prezenţa unui public numeros, iubitor al genului. Anul acestatrofeul festivalului a fost o Dacia Logan care a ajuns în Teleorman, la volanul ei fiind Giana Pană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.