Teleorman, sub cod portocaliu de ger și ninsori/ Prefectul a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se întrunește astăzi, începând cu ora 18.00, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, în vederea stabilirii măsurilor ce se vor lua în perioada următoare, dată fiind avertizarea meteorologică de cod portocaliu de ger și ninsori.

În intervalul 25 februarie, ora 06.00 – 01 martie, ora 10.00, întreaga țară se va afla sub atenționare de cod galben de frig, informază reprezentanții ANM.

Pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, ANM a emis o atenționare de cod portocaliu de frig pentru intervalul 26 februarie, ora 03.00 – 01 martie, ora 10.00.

În Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar și pe parcursul zilelor, când valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă.

Temperaturile maxime vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig.

Potrivit ANM, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, începând de luni, de la ora 7.00 şi până la ora 23.00 este valabilă o avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente şi viscol, urmând să se depună strat de zăpadă de peste 30-40 de centimetri, iar vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45-55 de kilometri pe oră, temporar viscolind ninsoarea.

6 Comments

  1. paul says:

    Impuscati-va ba amandoi astia de comentati. analfabetilor.Doar doua cuvinte puteti?

  2. Da!este viscol!urgență în teleorman!!!

  3. Da!este viscol!urgență în teleorman!!!

  4. Da!este viscol!urgență în teleorman!!!

  5. da,e mare urgenta in teleorman!

  6. da,e mare urgenta in teleorman!

Leave a Comment

*

code