În Teleorman, școlile rămân deschise luni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi, începând cu ora 18.00, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, în vederea stabilirii măsurilor ce se vor lua în perioada următoare, dată fiind avertizarea meteorologică de cod portocaliu de ger și nonsori.

În ceea ce privește unitățile școlare din județul Teleorman, autoritățile au decis că luni, 26 februarie 2018, cursurile se vor desfășura în mod normal, urmând ca o decizie pentru ziua de marți, 27 februarie 2018, să fie luată în funcție de evoluția vremii.

7 Comments

 1. marius says:

  Avem Tractorul Viitorului al lui Tatu si Dragusin care desapesezte cu 300 de euro pe secunda.probabil ca la asta s-au gandit de nu au inchis scolile.

 2. Doamna GHERGHE!!!! says:

  Nu vreti sa mergeti si dumneavoastra astazi pe jos la serviciu, la fel ca majoritatea elevilor? Adica fara masina, sa vedeti ce placut este la -9 grade? Poate ii luati si pe cei din Prefectura, fara limuzinele din dotare…

 3. maris says:

  Probabil,maine vor realiza ca au gresit. Desi va fi destul de greu sa si dea seama..

 4. Fleancu says:

  Probabil se gândesc că vor deszăpezi ei până mâine dimineață drumurile, deși ei nu sunt în stare să curețe nici aleea de la Strada Dunării până la intrarea în instituție! Ăștia sunt ,,de legații” guvernului Dragnea în teritoriul ăsta necăjit!

 5. liviu says:

  Prefect gardian si suprefect ospatar ce dracu sa le ceri.Probabil asteapta ordine de la stapanul Dragnea.Cum sa inchida ei de capul lor?

 6. paul says:

  E TIMPUL CA TRACTORUL LUI NAE TATU SA-SI FACA DATORIA SA-SI MERTE CEI 30 DE MII EURO

 7. Tot pe dos la TeleANORMAL! says:

  NICI NU NE PUTEAM ASTEPTA LA ALTCEVA!
  TOT SUDUL A SUSPENDAT CURSURILE, NUMAI NOI SUNTEM MAI ,,SCROFULOȘI LA DATORIE”.
  îNCĂ O DOVADĂ CĂ MAI MARII JUDEȚULUI ÎN GENERAL ȘI AI INSPECTORATULUI ȘCOLAR ÎN SPECIAL NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU REALITATEA DIN TERITORIU: PROBLEMELE NAVETIȘTILOR, ETC. NE MAI MIRĂM CĂ RÂDE TOATĂ ȚARA DE NOI… TELEORMĂNENII!

Leave a Comment

*

code