Eveniment

Tată şi fiu din Plosca, cu preocupări “pe lângă lege”

pistolPoliţiştii secţiei de poliţie Nanov au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat din comuna Plosca, judeţul Teleorman, despre care există suspiciuni că ar săvârşi mai multe fapte ilegale.

Cu ocazia deplasării spre domiciliul persoanei vizate, organele de poliţie l-au depistat in flagrant pe tatăl acestuia care conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numărul fals de înmatriculare şi fără a poseda permis de conducere.

Faţă de cel în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere având numere false.

În urma efectuării percheziţiei domiciliare la locuinţa menţionată au fost descoperite, identificate şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri, printre care: o puşcă cu aer comprimat care nu prezintă serie, acesta fiind revopsită pe partea metalică (locul unde se afla seria) cu vopsea de culoare neagră, neputând prezenta acte de provenienţă asupra ei şi nici nu deţine permis de port armă, dar şi o baterie auto despre care există suspiciuni că provine din urma unui furt de la un autoturism.

Arma neletală găsită la faţa locului a fost ridicată de către poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,Deţinere sau port fără drept de arme neletale”.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.