Economie

Tarifele pentru închirierea terenului de fotbal din incinta Ştrandului Vedea au fost majorate

Monica DUMITRESCU

Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută un proiect de Hotârâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Ştrandului Vedea. Printre cele mai importante modificări se numără majorarea tarifului de închiere a terenului de fotbal din incinta Complexului. Cei care doresc să închirieze terenul vor plăti dublu şi chiar triplu pentru o oră, comparativ cu tariful practicat până acum. Măsura a fost luată după ce municipalitatea a investit aproape 280.000 lei pentru acoperirea terenului de fotbal cu un balon sintentic, care asigură condiţii optime jucătorilor în orice anotimp.

Până acum terenul putea fi închiriat cu 20 de lei pe oră. Potrivit proiectului de hotărâre adoptat de Consiliul local Alexandria, terenul va putea fi închiriat, între orele 8.00-18.00 cu 40 de lei pe oră, iar între orele 18.00-24.00, cu 60 de lei pe oră. Programul de utilizare este de luni până duminică între orele 8.00 și 24.00. Programarea pentru închirierea terenului de fotbal se face cu o zi înainte, iar plata se face, pe oră, în momentul programării, la recepţia complexului. Pe perioada verii, cu aprobarea conducerii serviciului public de interes local ADP Alexandria, programul poate fi prelungit, în funcţie de numărul de solicitări primite. Cluburile sportive asociate cu Primăria municipiului Alexandria beneficiază de gratuitate, în orele în care nu sunt programări.

Accesul la bazinele de înot se va realiza după următorul program: în perioada 1 aprilie-30 septembrie de luni până duminică în intervalul orar 9.00-21.00, excepţie făcând ziua de joi când accesul este permis în intervalul orar 14.00-21.00; în perioada 1 octombrie-31 martie, de luni până duminică, în intervalul orar 14.00-21.00.

Modificările privesc şi programul şi tarifele pentru saună. Potrivit Hotărârii adoptate de Consiliul local programul la saună va fi în intervalul orar 17.00-20.00, în zilele stabilite de şeful seviciului Administrare Baze Sportive din cadrul ADP Alexandria, în funcţie de solicitări. Contravaloarea biletelor de intrare la saună este de 10 lei pentru 30 de minute. Programul pentru utilizarea jacuzzi-ului este conform programului de funcţionare al bazinelor de înot, la solicitare, în şedinţe de câte 30 de minute. Fiecare şedinţă de funcţionare de 30 de minute este urmată de o pauză de 30 de minute, necesară sistemului de funcţionare, iar contravaloarea biletelor de intrare la jacuzzi este 10 lei pentru 30 de minute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.