Târgul de Mărţişor se va desfăşura, şi anul acesta, pe pietonal

Primăria municipiului Alexandria organizează, şi anul acesta, Târgul de Mărţişor, în perioada 23 februarie – 8 martie, pe pietonal, pe tronsonul cuprins între str. Constantin Brîncoveanu şi str. Mihăiţă Filipescu (zona fântânii arteziene), iar agenţii economici care vor să participe trebuie să depună o cerere în acest sens până pe data de 16 februarie.

Municipalitatea va pune corturi la dispoziţia comercianţilor, iar pentru a putea participa la târg aceştia au nevoie de un aviz eliberat de Primăria municipiului Alexandria, Biroul Taximetrie-Autorizaţii Comerciale, pentru obţinerea căruia trebuie să asigure şi să respecte toate măsurile privind prevenirea şi stingerea incendiilor prevăzute de legislaţia în vigoare: să deţină stingător, să deţină toate avizele şi autorizaţiile necesare desfăşurării activităţii, să respecte obiectul de activitate avizat, să păstreze curăţenia atât la locul desfăşurării activităţii, cât şi în jurul acesteia, să păstreze liniştea şi ordinea publică, să nu utilizeze muzica ambientală, să nu expună marfă în afara cortului, să nu folosească generatoare de energie electrică şi să respecte programul de funcţionare între orele 8:00 – 20:00.

Potrivit actului administrativ, pentru participarea la Târgul de Mărţişor, agenţii economici vor plăti tariful pentru desfăşurarea activitătii comerciale în valoare de 2,5 lei/mp/zi.

Dacă numărul cererilor înregistrate va fi mai mare decât numărul corturilor puse la dispoziţie de municipalitate, repartizarea se va face în funcţie de data înregistrării cererilor, pentru cei care au depus documentaţia completă. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. ion says:

    sa ne rugam sa nu ploua sau sa-l rugam pe Dumnezeu sa-l lumineze pe Dragusin sa faca asfaltul si sa nu mai minta la nesfarsit ca nu poate.el vrea dar nu=l lasa opozitia

  2. Mai spargem putin marmura … tot trebuie inlocuiata cu beton

  3. Mai spargem putin marmura … tot trebuie inlocuiata cu beton

Leave a Comment

*

code