Eveniment

Tânăr din Vitănești, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea lui

Poliția Teleorman cere ajutorul populației pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din Vitănești, a plecat în mod voluntar de acasă, pe 4 septembrie, și nu a mai revenit. Potrivit sursei citate, tânărul care are aproximativ 1.60 m înălțime și 60 kg, ochi negri, păr negru, drept, și bărbia ascuțită, este cunoscut cu probleme de sănătate, iar persoanele care pot oferi detalii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești au fost sesizați ieri cu privire la faptul că numitul Pandele Florin, în vârstă de 25 ani, din comuna Vitănești, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, la data de 4 septembrie a.c și nu a mai revenit”, transmit oamenii legii.

Ca semnalmente, tânărul are pe brațul drept tatuat numele “Ritu”, pe brațul stâng are tatuat numele “Elvis”, iar pe umărul stâng, numele “Roxana”.

La momentul plecării de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare vișinie cu dungi negre, pantaloni tip blugi de culoare neagră și era încălțat cu pantofi sport de culoare maro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.