Tânăr din Țigănești, candidat la titlul de “cel mai ghinionist hoț”

Un tânăr de 22 de ani, din Țigănești, poate candida la titlul de “cel mai ghinionist hoț”, după ce s-a gandit să-și facă singur dreptate și a intrat în casa bărbatului pentru care muncise pe timpul verii și care uitase să-l plătească pentru munca prestată, cu scopul de a-și recupera banii datorați de acesta. Tânărul avea informații că bărbatul și soția sa erau plecați de acasă, așa că a sărit gardul și a pătruns în locuință acestora, din municipiul Alexandria. Numai că, ghinion, acasă era fiica celor doi, care l-a surprins pe tânăr și care, cum îl cunoștea, l-a întrebat ce caută acolo. Încercând să găsească o scuză, acesta i-a spus că mama ei l-a trimis să ia o geantă, pe care apucase sa o vadă pe scaun. Tânărul a înșfăcat poșeta, care între timp s-a dovedit că avea în interior doar niște acte, și s-a făcut nevăzut.

Fata, surprinsă că părinții nu au anunțat-o că vine cineva să ia vreo geantă de acasă, a sunat-o pe mama sa, care i-a confirmat că nu trimisese pe nimeni nicăieri. Femeia l-a și sunat pe soțul său, pentru a-i povesti întâmplarea, iar acesta a plecat imediat spre casă. Pe drum, culmea ghinionului a făcut ca bărbatul să se întâlnească chiar cu tânărul care furase geanta. Și, pentru ca lucrurile să fie demne de cascadorii râsului până la capăt, în peisaj a apărut și un echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au înșfăcat pe individ și l-au condus la sediul Poliției Municipale, unde i-au și întocmit un dosar penal pentru furt. De altfel, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

1 Comment

  1. Scorilo says:

    Țigăneștiul mereu a marșat la superlativ absolut de inferioritate. Mărturie stă familia de scelerați Delea.

Leave a Comment

*

code

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.