Eveniment

Tânăr din Măgura, cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol, reținut de oamenii legii

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Măgura, a fost reținut de oamenii legii și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a intrat peste o bătrână din localitate, pe care a agresat-o fizic și a încercat să o violeze.

Potrivit datelor făcute publice de Poliția Teleorman, polițiștii au fost sesizați, joi, 27 august, de o bătrână de 91 de ani, din Măgura, cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 august, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze. Bătrâna a opus rezistență, bărbatul nereușind să o violeze și nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 19 ani din aceeași localitate.
Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.