Eveniment

Tânăr din Islaz, înjunghiat mortal după o altercație cu un alt tânăr din localitate

O altercație între doi tineri s-a sfârșit cu o viață pierdută și cu una distrusă, în localitatea teleormăneană Islaz. O zi de duminică s-a terminat tragic pentru două familii, după ce o dispută pornită de la o țigară s-a terminat cu o crimă în toată regula. Victima, un tânăr de 25 de ani, din Islaz, care lucra în Germania, dar care venea frecvent în țară, și-a pierdut viața după ce a primit mai multe lovituri de cuțit, în jurul inimii, de la un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, tot din localitate. Localnicii sunt șocați și nu-și explică ce anume ar fi putut duce la o asemenea tragedie, mai ales că principalul suspect este cunoscut drept un tânăr inteligent și liniștit.

Pe de altă parte, sunt voci care susțin că victima l-ar fi tot deranjat pe autorul crimei în ultimele zile, motiv pentru care cel din urmă ajunsese să umble cu un cuțit după el, cel mai probabil pentru a se apăra.

Până când se vor lămuri lucrurile, iar anchetatorii vor stabili împrejurările exacte ale producerii crimei, tânărul care și-a înjunghiat consăteanul își va petrece, cel mai probabil, următoarele zile în arest preventiv.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.