Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sute de solicitări la Ambulanţă în minivacanţa de Crăciun

798 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 23 decembrie – 27 decembrie, iar şapte persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în 9 accidente rutiere, soldat cu 26 de victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 110, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 58 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 61 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 30 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 29 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 25 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu cinci tentative de suicid, cu 18 cazuri psihiatrice, dar şi cu 25 de intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code