Sute de solicitări la Ambulanţă, la finalul săptămânii/ Echipajele de salvare au intervenit la 6 accidente rutiere, soldate cu 13 victime

503 solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 4 mai, ora 00.00 – 7 mai, ora 08.00, iar cinci persoane (un bărbat şi patru femei) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere, soldate cu 13 victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 67, au fost pentru dureri abdominale sau der spate, în timp ce alte 44 de solicitări au fost făcute pentru cefalee.

Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi în 36 de cazuri de  tuse şi probleme respiratorii minore, dar şi pentru 17 acidente vasculare cerebrale.

Pe de altă parte, 12 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 17 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi 6 intoxicaţii, dar şi cu 15 cazuri psihiatrice. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code