Sute de solicitări la Ambulanţă în minivacanţa de 1 Iunie/ Opt persoane găsite decedate, zece victime din accidente rutiere

569 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 1 iunie, ora 00.00– 4 iunie, ora 08.00, iar opt persoane (şase bărbaţi şi două femei) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în şase accidente rutiere, soldate cu zece victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 65, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 41 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 36 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 19 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 22 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu 11 intoxicaţii, cu opt cazuri psihiatrice, precum şi cu o tentativă de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code