Politic

Surse. Eduard Oprea va fi schimbat din funcţia de viceprimar

Carmen Dumitrescu
Chiar dacă nu s-a decis încă la nivel local dacă alianţa PSD-PNL va continua, surse credibile susţin că, pe lângă prefectul Liviu Dumitraşcu, din cercurile puterii locale va mai pleca un personaj. Este vorba despre viceprimarul Eduard Oprea, despre care s-a vehiculat încă de la momentul anunţului ruperii USL că va părăsi actualul birou, pentru a reveni în rândurile consilierilor locali.
Nu acelaşi lucru se va întâmpla cu Dan Popescu, viceprimarul liberal păstrându-şi poziţia, pentru că oricum, PNL avea încă, dinaintea constituirii USL, un post de viceprimar şi era firesc ca liberalii să opteze pentru menţinerea în funcţie a acelui politician care a manifestat şi aptitudini pentru poziţia ocupată.
În locul lui Eduard Oprea, cel de-al doilea post de viceprimar al Alexandriei ar putea fi ocupat de unul dintre consilierii locali ai PP-DD. Desigur, schimbarea din funcţie a lui Eduard Oprea continuă să pară o măsură firească, în contextul în care nici activitatea sa politică şi administrativă de până acum nu l-ar îndreptăţi să rămână pe o poziţie care l-a depăşit, de foarte multe ori până acum.

One Comment

  1. „Saracul” Eduard al (c/d)oilea. Si el ce face acum, ca nu si-a recuperat inca banii investiti sa ajunga viceprimar. Tocmai ce-si cumparase teren sa-si faca casa, acum cine-i mai concesioneaza teren sa iasa in drum. Nici politia locala n-o mai poate chema cind se cearta cu locuitorii de la blocuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.