Sport

Surprize, surprize – Mircea Cristescu şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte al AJF Teleorman!

m cristescuÎn ultimul timp, relaţia pe care Mircea Cristescu o avea cu conducerea AJF Teleorman părea nu tocmai cea mai strălucită, iar “răcirea” se pare că are la bază o serie de decizii care l-au vizat şi care l-au nemulţumit. În cele din urmă, s-a ajuns într-o situaţie inedită pentru Comitetul executiv al AJF Teleorman, aceea ca un membru să-şi prezinte demisia din funcţie. Interesant este faptul că au mai existat unele “tentative” de acest gen, eşuate din nu ştim ce motive, de fiecare dată preferându-se “acoperirea cu preşul” a situaţiei.

La ultima şedinţă a Comitetului Executiv al AJF Teleorman, s-a luat în discuţie inclusiv «situaţia prim-vicepreşedintelui Cristescu Mircea, care a solicitat încetarea activităţii din această funcţie», în cele din urmă demisia reprezentantului clubului Phoenix (şi fost antrenor al FCM Alexandria) fiind acceptată de forul decizional al AJF Teleorman. Prin urmare, Comitetul executiv rămâne incomplet, în plin sezon competiţional, iar în următoarea perioadă vor fi organizate inclusiv alegeri pentru desemnarea unui nou prim-vicepreşedinte la AJF Teleorman.

Hotărârea luată de Comitetul Executiv al AJF Teleorman prin care Mircea Cristescu încetează să mai fie prim-vicepreşedinte: “Ia act de demisia prim-vicepreşedintelui Cristescu Mircea din această funcţie începând cu data de 23 septembrie 2014”.

  1. Pană

2 Comments

  1. Oare ce l-a suparat pe dl Cristescu??? Nu cumva faptul ca presedintele AJF nu l-a sustinut in conflictul cu FCM??

  2. Demisia este un act unilateral,nu trebuie acceptata de nimeni.In cel mai „bun” caz se poate lua act de o demisie, urmand ca cei carora le-a fost depusa sa se ocupe de ocuparea postului ramas vacvant.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.