Politic

Surprize de proporții în cel mai recent sondaj realizat de PNL în Teleorman

Investițiile din Teleorman, dar și pregătirea alegerilor locale ce vor avea loc peste mai puțin de două luni au fost subiectele dezbătute de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc, joi, la sediul organizației județene a PNL.

Până undeva în jurul datei de 6 august ar trebui să fie finalizate lucrările de reabilitare pentru DN51 Izvoarele-Zinnicea, “cu tot cu marcaje”, iar după data de 20 august ar trebui să înceapă, efectiv, lucrările de lărgire pe E70 Alexandria-București, caz în care au fost deja depuse la Consiliul Județean documentele necesare obținerii autorizațiilor, a precizat Cristi Barbu. De asemenea, a mai spus secretarul general adjunct al Guvernului, după data de 1 septembrie vor fi demarate și lucrările pe DN52, drumul care leagă municipiul Alexandria de Turnu Măgurele.

De asemenea, sume importante vor fi alocate pentru sistemul de sănătate din Teleorman,vizate fiind două unități medicale de importanță majoră pentru județ, respectiv Spitalul Județean de Urgență Alexandria, pentru care se va construi un corp nou, cu cinci etaje, dar și despre Spitalul Orășenesc Zimnicea, care va primi bani guveranmentali.

În ceea ce privește pregătirea campaniei electorale, președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a declarat că obiectivul partidului pe care îl conduce este acela de a obține cel puțin 55 de primării. În alegeri, PNL Teleorman intră cu 41 de primării, după ce în tabăra liberală au trecut nu mai puțin de 11 primari PSD.

În 92 de localități au fost deja stabiliți candidații pentru funcția de primar, iar în alte cinci discuțiile sunt avansate, astfel că până cel târziu luni vor fi stabiliți liberalii care vor intra în cursa electorală, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Potrivit liderului PNL Teleorman, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, PNL stă mai bine în sondaje decât PSD la nivelul județului Teleorman. Astfel, susține liderul liberal, potrivit celor mai recente sondaje efectuate pentru Teleorman, PNL este cu 5% mai bine cotat decât PSD (48% PNL- 43% PSD).

One Comment

 1. ORBservator

  Hai că se poate!
  PSD-istii își frâng mâinile de supărare!
  Ciolacu face spume la gura…👏👏👏👏👏
  Va să zică Guwernerul a încălcat flagrant “cartea neagră a guvernării”!
  O să-l suspendăm… “la calendele greceşti”!
  Vrea moțiune de cenzură!
  Ciolacule, te simți bine când ne minți?
  Tăriceanu eşti de 100 de ani în politică… trist… cu siguranța, bătrânețea ți-a blocat creierul!
  Puteți sa depuneți moțiune, în August?!
  Astept cu nerabdare momentul…maimuțoilor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.