Social

Stomatologul Ionel Andrei, propus pentru titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Alexandria

Monica DUMITRESCU

Conform tradiţiei, în cadrul Zilelor Municipiului Alexandria, şi anul acesta va fi acordat titlul de Cetăţean de onoare unei personalităţi care şi-a pus activitatea în slujba cetăţenilor municipiului sau care a contribuit la dezvoltarea sau creşterea prestigiului municipiului prin acţiunile sale. Conform Regulamentului aprobat prin Hotărâre a consiliului local în 2007, printre categoriile de personalităţi îndreptăţite să primească titlul de Cetăţean de onoare se numără şi personalităţi care prin acţiunile lor dezinteresate au produs o îmbunăţătire simţitoare a condiţiilor de viaţă a locuitorilor municipiului Alexandria.

Pentru anul 2014, primarul municipiului propune ca titlul de cetăţean de onoare să fie acordat stomatologului Ionel Andrei, care prin activitatea profesionalăşi de voluntariat desfăşuratăîn domeniul educaţiei sanitare stomatologice, în iniţierea şi organizarea asistenţei stomatologice în unităţile de învăţământ din Municipiul Alexandria, a contribuit la îmbunătăţirea sănătăţii dentare a elevilor. Peste 9500 de elevi din şcolile gimanziale şi liceele din Alexandria au beneficiat de ore de educaţie pentru sănătatea orală printr-un proiect iniţiat de medicul stomatolog Ionel Andrei.

Dr. Ionel Andrei este absolvent al I.M.F. Carol Davila-Facultatea de Medicină Militară – Stomatologie, a lucrat în perioada 1982-1985 ca medic stomatolog la Spitalul Militar Timişoara, între 1985-1986 ca medic stomatolog la U.M. Beiuş, iar din 1987 şi pânăîn prezent în municipiul Alexandria, mai întâi la U.M. 01462 ca medic şef unitate şi apoi la Cabinetul medical individual. Dr. Ionel Andrei este din 1995 Preşedinte al Colegiului Medicilor Dentişti Teleorman.Este absolvent al unor stagii de perfecţionare de Medic primar stomatologie generală, Competenţă Implantologie Dentară, deţine Certificate de absolvire pentru “Competenţe Antreprenoriale”, “Formator în domeniul Prevenirea şi Managementul Situaţiilor de Malpraxis”, “Inspector în domeniul Sănătatea şi Siguranţa Muncii”.

Propunerea va fi supusă aprobării în şedinţa festivă a consiliului local al municipiului ce se va desfăşura sâmbătă, 30 august, începând cu ora 11 în Aula Universităţii Valahia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.