Stimulente financiare pentru medicii Spitalului Municipal Turnu Măgurele

Întruniţi în şedinţă ordinară miercuri, 28 martie, aleşii locali turneni au adoptat proiectul de hotărâre pivind acordarea unor stimulente financiare lunare pentru medicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Municipal Turnu Măgurele.

Potrivit actului administrativ, se aprobă acordarea unor stimulente financiare lunare pentru medicii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Municipal Turnu Măgurele în baza unui contract individual de muncă şi care au domiciliul în altă localitate.

Astfel, stimulentele financiare lunare se acordă în bani, pe baza documentelor justificative, astfel: cel mult 1.000 lei/lunar pentru acoperirea chiriei; cel mult 500 lei/lunar pentru cheltuieli cu utilităţile la locuinţa închiriată (energie electrică, apă şi canalizare, deşeuri menajere şi gaze); cel mult 2.000 lei/lunar pentru decontarea cheltuielilor cu transportul de la locuinţa de domiciliu aflată în altă localitate, la Spitalul Municipal Turnu Măgurele, conform normativelor de consum.

Medicii care vor beneficia de stimulentele financiare lunare vor încheia cu Consiliul local al municipiului Turnu Măgurele prin Spitalul Municipal Turnu Măgurele, un contract civil cu o clauză de fidelitate în sarcina acestora pentru o perioadă de minim 5 ani. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code