Sport

Statistica turului – Viorel Bocănete este golgheterul echipei Sporting Roşiori

sporting rosioriS-a încheiat turul de campionat în Liga a 3-a, iar Sporting Roşiorii de Vede este în vacanţă de trei săptămâni de zile. Pentru jucătorii pregătiţi de Cristi Negru a fost un sezon interesant, clasarea pe locul 9 în seria a 3-a (o serie dificilă, cu echipe din Argeş, Dâmboviţa, Ilfov sau Olt) fiind cât se poate de onorabilă şi destul de optimistă. Pentru roşioreni, statutul de nou-promovată avea să fie depăşit, în salturi, pentru că victoria categorică contra liderului (SCM Piteşti), a fost alternată de eşecul cu ultima clasată (Astra II), ambele jocuri fiind disputate contra publicului localnic. Ca o concluzie, după turul de campionat, Sporting Roşiorii de Vede este în grafic, deşi puteau să fie mai sus, a reuşit multe evoluţii bune şi, poate cel mai important, a fost echipa care a avut alături la fiecare joc pe teren propriu peste 700-800 de oameni în tribună. Acest lucru demonstrează nu doar “pofta” publicului avid de fotbal din Teleorman, ci şi faptul că singura echipă de nivel divizionar din judeţ este apreciată, chiar prin prezenţa numeroasă a spectatorilor la jocuri.

 

Mai jos vă prezentăm întreg lotul de jucători pe care antrenorul Cristi Negru (cel care l-a avut ca secund în acest sezon pe Mitică Moşteanu) l-a avut la dispoziţie în turul de campionat al Ligii a 3-a, seria a 3-a (în paranteză sunt trecute golurile înscrise de fiecare):

– Andrei Preda, Eduard Butoi, Levent Celic – portari;

– Mitică Moşteanu (1 gol), Marian Dicu (2), Liviu Floricel (2), Ion Sitaru, Ionel Lătea, Geani Stoichiţoiu, Iulian Urâtu (2), Viorel Vâlcică, Victor Rada (1), Dănuţ Ciubuc, Mădălin Boerică, Andrei Bâră (1), Dragoş Gheorghe (3), Cătălin Mohora, Viorel Bocănete (6), Cristian Priescu (1), Cosmin Salaman, Sebastian Vişan – jucători de câmp;

– antrenor principal Cristian Negru.

 

Linia de clasament a echipei Sporting Roşiorii de Vede după 13 etape este următoarea:

  1. Sporting Roşiorii de Vede 13 4        3        6        19-19 15 (-3).

 

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.